23

WooCommerce je priljubljena in zmogljiva platforma za izdelavo spletnih trgovin, ki temelji na WordPressu. WooCommerce omogoča enostavno in hitro postavitev spletne trgovine, ki je prilagojena vašim potrebam in željam. WooCommerce ima tudi veliko razširitev in dodatkov, ki vam omogočajo dodajanje novih funkcionalnosti in izboljšanje uporabniške izkušnje.

Glavne lastnosti WooCommerca

WooCommerce je enostaven za namestitev in konfiguracijo. Uporabniki s temeljnim znanjem WordPressa se lahko hitro spopadejo z njim. Osnovni WooCommerce vtičnik je brezplačen za uporabo. To vam omogoča začetek s spletno trgovino brez velikih začetnih stroškov.

Prilagodljivost: Z različnimi temami, vtičniki in dodatki omogoča prilagajanje videza in funkcionalnosti vaše spletne trgovine. Obstaja veliko brezplačnih in plačljivih tem ter vtičnikov, ki so posebej zasnovani za WooCommerce. To vam omogoča prilagajanje izgleda in funkcionalnosti trgovine glede na vaše potrebe. Vtičnik podpira večjezične spletne trgovine, kar vam omogoča doseči mednarodno občinstvo.

Upravljanje izdelkov: WooCommerce omogoča preprosto upravljanje z izdelki, vključno s slikami, opisi, cenami, zalogo in drugimi podrobnostmi. Izdelke lahko razvrstite v različne kategorije in jim dodelite oznake, kar olajša navigacijo in iskanje za stranke. WooCommerce ima vgrajeno orodje za upravljanje zalog, kar vam omogoča spremljanje razpoložljivosti izdelkov in nastavitev obvestil o nizki zalogi.

Nakupovalni voziček in blagajna: Vtičnik omogoča strankam dodajanje izdelkov v nakupovalni voziček, preračunavanje cen in enostavno izvajanje postopka nakupa. WooCommerce podpira več možnosti plačila, vključno s PayPalom, kreditnimi karticami, bančnimi nakazili in drugimi. Prednost je, da veliko domačih ponudnikov, kot so Bankart in Valu Moneta, ponujajo brezplačne vtičnike.

Možnosti dostave: Omogoča nastavljanje različnih metod dostave, stroškov dostave, brezplačne dostave in drugih povezanih nastavitev. Vključuje pa tudi vtičnike domačih dostavnih služb, kot je Pošta Slovenije, kar omogoča hitro in preprosto vodenje dostave paketov.

Ocene in mnenja strank: Stranke lahko dodajajo ocene in mnenja o izdelkih, kar pomaga pri izgradnji zaupanja in informiranju drugih potencialnih kupcev.

SEO in Analitika: WooCommerce je zasnovan tako, da je prijazen do iskalnikov, kar pripomore k boljši vidnosti vaše trgovine v iskalnih rezultatih. WooCommerce omogoča sledenje prodajnim statistikam, dobičku, prometu in drugim pomembnim metrikam s pomočjo integracije z analitičnimi orodji.

Prednosti uporabe WooCommerca

WooCommerce je eden najbolj priljubljenih in zmogljivih sistemov za upravljanje spletnih trgovin na svetu. Z več kot 5 milijoni aktivnih namestitev in skoraj 30% tržnim deležem med vsemi e-trgovinskimi platformami je WooCommerce idealna izbira za vsakogar, ki želi ustvariti uspešno spletno prodajo. Katere so torej glavne prednosti uporabe WooCommerce za vašo spletno trgovino.

Enostavna integracija z WordPress

WooCommerce je zasnovan kot vtičnik za WordPress, kar pomeni, da je njegova integracija v obstoječo WordPress spletno stran zelo preprosta. Če že uporabljate WordPress za svojo spletno prisotnost, lahko z nekaj kliki dodate WooCommerce in začnete prodajati svoje izdelke ali storitve. WooCommerce se popolnoma ujema z WordPress-om in ohranja enak videz in občutek vaše spletne strani. Poleg tega lahko izkoristite vse prednosti WordPress-a, kot so prilagodljivost, varnost, hitrost in enostavnost uporabe.

Bogata izbira tem, vtičnikov in dodatkov

Z WooCommerce-om lahko prilagodite svojo spletno trgovino, da zadovolji vaše edinstvene potrebe. Z bogato izbiro tem, vtičnikov in dodatkov lahko spremenite videz, funkcionalnost in zmogljivost vaše trgovine. Lahko izberete med tisoči brezplačnih in plačljivih tem, ki so posebej zasnovane za WooCommerce in ponujajo različne možnosti oblikovanja in postavitve.
Lahko dodate tudi različne vtičnike in dodatke, ki vam omogočajo dodajanje novih funkcij, kot so napredni filtri, primerjava izdelkov, želje, ocene, popusti, naročnine, članske strani in še več.

Žal pa to prineso potrebo po za redno posodabljanje vtičnikov in tem je potrebno, da se zagotovi varnost in delovanje trgovine, kar veliko strank spregleda in povzroča preglavice in jezo pri uporabi platforme.

Preprost za SEO

WooCommerce sledi najboljšim praksam SEO, kar olajša optimizacijo vaše trgovine za iskalnike. WooCommerce vam omogoča urejanje naslovov, opisov, ključnih besed in URL-jev vaših izdelkov in kategorij ter ustvarjanje privlačnih meta podatkov. WooCommerce tudi podpira sheme podatkov (data schema), ki pomagajo iskalnikom bolje razumeti vašo spletno stran in prikazati bogate rezultate iskanja.

WooCommerce je tudi združljiv z različnimi SEO vtičniki za WordPress, kot so Yoast SEO, All in One SEO Pack in Rank Math, ki vam nudijo še več možnosti za izboljšanje vaše vidnosti na spletu.

Pregled prodaje WooCommerce

Napredna analitika

WooCommerce vam omogoča spremljanje prodajnih statistik in pridobitev vpogleda v uspešnost vaše trgovine. WooCommerce ima vgrajen modul za analitiko, ki vam prikazuje različne podatke, kot so skupni prihodki, povprečna vrednost naročila, stopnja konverzije, število naročil, najbolje prodajani izdelki, prodajni toki, gibanje uporabnikov in še več.
WooCommerce je tudi enostavno integrirati z analitičnimi orodji, kot je Google Analytics, ki vam omogočajo še bolj podrobno analizo vašega prometa, obnašanja obiskovalcev in učinkovitosti vaših tržnih kampanj.

Brezplačna osnovna različica

WooCommerce je odprtokodna programska oprema, kar pomeni, da je njegova osnovna različica brezplačna za prenos in uporabo. To omogoča začetek trgovine brez velikih začetnih stroškov. Seveda boste morali plačati za gostovanje spletne strani, domeno in morebitne dodatne teme ali vtičnike, ki jih želite uporabiti, za vse to pa lahko vedno najamete agencijo, ki se ukvarja z razvojem Mammoth.si. Vendar pa lahko najdete številne ugodne ponudbe na trgu, ki vam omogočajo vzpostavitev profesionalne spletne trgovine z nizkim proračunom.

Številne možnosti plačil

WooCommerce podpira številne različne možnosti plačil, kar omogoča enostavno sprejemanje plačil od strank. WooCommerce ima vgrajeno podporo za PayPal in Stripe, ki sta dve najbolj priljubljeni spletni plačilni platformi. Poleg tega lahko dodate tudi druge možnosti plačil, kot so kreditne in debetne kartice, bančna nakazila, gotovina ob prevzemu, plačilo po povzetju in še več.
WooCommerce je tudi združljiv z različnimi vtičniki za plačila, ki vam omogočajo integracijo z tujimi ponudniki plačil, kot so Payoneer, Skrill, 2Checkout, Authorize.net in še več. Seveda pa je združljiv tudi z domačimi ponudniki kot sta Bankart in Valu Moneta.

WooCommerce je odlična izbira za vsakogar, ki želi ustvariti uspešno spletno trgovino. WooCommerce vam nudi vse potrebno za zagon, upravljanje in rast vaše trgovine.
Z WooCommerce-om lahko izkoristite prednosti WordPress-a, prilagodite svojo trgovino po svoji meri, optimizirate svojo trgovino za iskalnike, sprejemate različne možnosti plačil in spremljate svojo prodajo. WooCommerce je tudi zelo skalabilen in varen sistem, ki lahko podpira trgovine vseh velikosti in vrst.

Če ste pripravljeni začeti svojo spletno prodajno potovanje, prenesite WooCommerce danes in se pridružite milijonom zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu ali pa preprosto naročite izdelavo spletne trgovine pri nas in poskrbeli bomo za vse potrebno.

Gostovanje pri nas

Če se odločite za uporabo WooCommerce pri ponudniku Mammoth.si, boste imeli še več prednosti. Mammoth.si je specializiran ponudnik gostovanja za WordPress in WooCommerce, ki vam zagotavlja visoko hitrost, zanesljivost, varnost in podporo. Mammoth.si vam nudi tudi brezplačno namestitev in optimizacijo WooCommerce, brezplačno SSL certifikat, dnevne varnostne kopije, neomejen promet in prostor ter dostop do premium razširitev za WooCommerce. Poleg tega vam Mammoth.si ponuja tudi možnost testiranja WooCommerce brez obveznosti za 14 dni.

Z uporabo WooCommerce pri ponudniku Mammoth.si boste torej imeli spletno trgovino, ki bo hitra, varna, profesionalna in učinkovita. WooCommerce je odlična izbira za vsakogar, ki želi prodajati svoje izdelke ali storitve na spletu. V primerjavi z ostalimi spletnimi trgovinami vam WooCommerce nudi več svobode, prilagodljivosti in možnosti za rast vašega posla.


Delite članek s prijatelji!

23

0 Komentarjev