Avtorsko obvestilo

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pravno obvestilo avtorske pravice
Vsa vsebina na spletnih straneh Mammoth.si je avtorsko zaščitena. Objavljena vsebina lahko vsebuje avtorsko zaščiteno vsebino tretjih oseb vendar je takšna vsebina uporabljena v skladu z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah in po načelu proste uporabe avtorskega dela “Fair Use Policy” v teh primerih je takšno avtorsko delo označeno tudi z izvornim avtorjem in povratno povezavo.

Pravno obvestilo o zaščitah in lastništvu pripadajočih blagovnih znamk
Mammoth.si na svojih spletnih straneh objavlja logotipe in prepoznavne simbole tretjih oseb in podjetij, ki so objavljeni v skladu z zaščito blagovnih znamk in so v celoti skladni z predpisi imetnika blagovne znamke. Mammoth.si je za objavo takšnih simbolov in znamk pridobil dovoljenje imetnika blagovne znamke. Mammoth.si ni lastnik omenjenih blagovnih znamk.

Mammoth.si ni uradno povezan, pooblaščen, potrjen ali na drug uradnen način povezan z blagovnimi znamkami, uporabljenih na spletnih straneh, promocijskem materialu, besedilih ali v drugi obliki, razen če je le to jasno definirano, kot v primeru naših prodajnih partnerjev.

Imena teh podjetij ter sorodna imena, oznake, emblemi, blagovne znamke in slike so registrirane blagovne znamke njihovih lastnikov.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]